Home arrow Confidenţialitate
Confidenţialitate PDF Imprimă
Mai jos sunt prezentate regulile dupa care Rainbow Power foloseste informatiile culese de la utilizatorii site-ului www.cafesuite.ro

Faptul ca facem publice aceste reguli se vrea a fi un exemplu de transparenta si o certitudine a faptului ca suntem preocupati de confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor.

Monitorizam traficul de pe portalul www.cafesuite.ro pentru a putea diagnostica problemele de pe serverul nostru si pentru a putea administra portalul. Inregistram adresa de IP a calculatorului de pe care vizitati portalul nostru. Aceste informatii sunt folosite si pentru a avea informatii demografice despre utilizatorii portalului. Toate aceste informatii ne ajuta in a putea genera profile ale utilizatorilor nostri si a modului in care folosesc serviciile oferite de portalul www.cafesuite.ro.

Rainbow Power nu imparte aceste informatii cu nici un alt tert.

Pe paginile portalului nostru se pot afla legaturi catre alte adrese de internet. Rainbow Power nu este responsabila pentru practicile de confidentialitate ale acelor site-uri.

Daca aveti orice nelamuriri cu privire la aceste reguli, la practicile folosite pe portal sau la utilizarea portalului de catre dumneavostra, va rugam sa ne contactati.

Ultima actualizare ( Mai 21, 2011 at 07:00 AM )